ABOUT US

PROJECTS
Bij Iccoon hebben we een brede kennis van interieur architectuur en producten. Onze adviseurs kunnen u geheel ontlasten van uw project.

Uw wensen


We beginnen met het in kaart brengen van een programma van eisen. Aan de hand van al uw wensen word er een sfeerbeeld gecreëerd waarin duidelijk word weergegeven welke materialen we in de basis kunnen gebruiken.

Interieur schetsen
Na een korte presentatie volgt er een vlekkenplan en basisschets van de in te richten ruimtes. Op basis van de schetsen en het gegeven budget stellen wij een meubelplan op, in een presentatie bekijken en proberen we de meubels die door ons zijn ingetekend. Bij maatwerk gaan we indien gewenst ook met de uitvoerende partijen om tafel zitten. We vragen altijd minimaal 3 offertes op om een goede prijs indicatie te geven.

Uitvoering


Na goedkeuring van het schetsontwerp en de offertes kunnen we het plan uitwerken, er worden tijdschema’s opgesteld en u kunt als opdrachtgever zelf andere uitvoerende partijen in onze schema’s toevoegen. In een eindpresentatie en bouwvergadering worden alle partijen ingelicht over de werkzaamheden en zullen we indien gewenst ook regelmatig het project aansturen.

Oplevering


Voor het opleveren van een Iccoon project zullen we alle werkzaamheden met u na lopen, aanmerking worden genoteerd en bij de uitvoerende partij gerapporteerd.

Na de oplevering blijven we aanspreekpunt op eventuele service en gebreken.