Iccoon

Villa Dances, San Antonio Ibiza

Villa Dances is centraal en rustig gelegen in het prachtige ongerepte platteland van Ibiza (Benimussa). Het levendige dorp San Jose en de hectiek van San Antonio op slechts vijf minuten afstand. Door de gunstige ligging van deze villa ligt het zwembad de gehele dag in de zon.

Deze recent door Iccoon ingerichte droom villa kenmerkt zich door modern comfort en design, gevoel voor detail, robuuste cement vloeren, in het oog springende moderne kunst en frisse witte muren met behoud van de authentieke Ibicenco details. De perfecte plek voor een ontspannende vakantie.

De meubels zijn geselecteerd op duurzaamheid en zijn onderhoudsvriendelijk. Zowel binnen als buiten vind je lichte tinten en pure materialen. Het leder van de Archibalt lounge bank voelt heerlijk koel aan na een warme dag en in de morgen ontbijt je op de Pantone stoelen van Vitra met een prachtig uitzicht op de baai van San Antonio. De slaapkamers zijn modern en romantisch ingericht en de sfeer van Ibiza en de prachtige lichtinval is overal aanwezig.

Share by